Un gag de “El Intermedio” sobre l’acte de la princesa Elionor, que va celebrar el seu aniversari llegint diversos articles de la constitució conjuntament amb la seva família, el president espanyol Pedro Sánchez i altres alts càrrecs, ha enfurismat a tots aquells que es preocupen més de les injúries a la corona, els insults a Franco o les banderes espanyoles que els desnonaments o la corrupció institucionalitzada.

Al gag Dani Mateo llegeix solemnement el prospecte del conegut medicament contra el refredat Frenadol doncs, segons el col·laborador, el text és el que realment uneix a tots els espanyols. En acabar de llegir el text esternuda i es moca amb la bandera espanyola. Ràpidament diu que no vol ofendre a ningú d’Espanya, ni al cap d’estat ni els xinesos que venen aquests draps.

Les reaccions a la xarxa no s’han fet esperar i, com sempre que consideren ultratjada alguna cosa, la caverna ha aconseguit que La Sexta elimini el vídeo i demani disculpes públiques. Dels pocs personatges públics, ja que sempre l’esquerra progressista espanyola calla, que ha sortit a defensar Mateo ha estat el mateix presentador del programa El Gran Wyoming compartint el vídeo per les xarxes socials:


Carregant...