VIDEO: Cristina Cifuentes va robar en un supermercat quan era vicepresidenta de l’Assemblea de Madrid

0 3

L’encara presidenta de la Comunitat de Madrid, pendent d’una moció de censura pel ‘cas Màster’, va ser sorpresa in franganti robant en un supermercat quan era vice-presidenta de l’Assemblea regional el 2011.

Així s’aprecia en un vídeo difós en exclusiva per ‘Ok Diario’ en què s’identifica a la diputada del PP al costat d’un vigilant de seguretat d’un Eroski de Vallecas situat al costat del Parlament autonòmic mentre aquest buida la seva bossa. Segons el diari digital, prèviament havia sostret dos pots de crema antiedat de la marca Olay d’una prestatgeria del centre comercial.

Cifuentes, sempre segons aquesta notícia, en principi va negar el robatori i va al·legar que portava dos articles abans d’entrar a l’establiment. Després de romandre al voltant de 45 minuts en una cambra fins que van arribar diversos agents de la Policia Nacional, finalment va reconèixer el furt i va accedir a pagar el seu import.

A la Comunitat de Madrid no han fet moment cap comentari al respecte. Excepte en una convocatòria d’urgència, la presidenta regional en principi tampoc donarà explicacions personalment sobre aquest fet perquè aquest dimecres no té cap acte a l’agenda oficial.
Pots veure el video a continuació:

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of