Un empresari alemany a Torrent: “Jo voto perquè tots vostès vagin a presó”.

7 de març de 2018
331 visualitzacions 1 Comments
Comparteix:

El president del Parlament, Roger Torrent, sabia que aquest dimarts s’endinsava en un “terreny hostil” en compartir taula i col·loqui al Círculo Ecuestre de Barcelona. La definició del territori hostil que l’esperava la va formular tot just començar el dinar el president del Cercle de Directius de Parla Alemanya, Albert Peters, encarregat de presentar l’acte que organitzava aquesta entitat i que, fidel al seu estil, ha parlat de manera clara. No ha estalviat crítiques ni al Govern espanyol per la seva falta de cintura a l’hora d’abordar el conflicte català ni a l’independentisme per les pèrdues econòmiques que ha implicat la seva gestió. Fins i tot ha lamentat que el rei Felip VI en el seu discurs del 3 d’octubre s’oblidés d’una part dels catalans.

Sota la premissa que es tracta de fer real el possible, Peters ha instat al Govern de Mariano Rajoy a posar-se les piles amb Catalunya. “Cal parlar, negociar i pactar. La ignorància no porta enlloc”, ha advertit. La duresa de la intervenció del president dels directius alemanys ha estat gairebé balsàmica en comparació amb algunes de les intervencions que Torrent ha hagut de sentir en el col·loqui posterior al seu discurs.

Un empresari, nom del qual es desconeix, ha reclamat directament que els independentistes siguin castigats amb més presó. “Vostès estan mentint a la població i és amb aquestes mentides que han aconseguit tenir els dos milions de vots. Han aconseguit que hagi guerres en les famílies i que més de 3.000 empreses s’hagin anat de Catalunya. Ens han tornat a l’Edat Mitjana. Jo voto per que vostès vagin a la presó”, li ha etzibat a Torrent.

1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anonim
Guest
Anonim

Dones jo demano que aquest alemany nazi s’en torni alemanya que té prou feina allà i si te cara que doni el nom i el nom de les empreses que té. És per no anar-hi mai més a comprar. Vergonya d’aquest alemany