Govern de Quim Torra

Torra i Aragonès es reuneixen a Palau després de la tensió viscuda al Parlament

0

Ahir va ser una jornada molt moguda i tensa al Parlament. Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès es reuneixen a porta tancada aquest matí a partir de les 10h al Palau de la Generalitat. Posteriorment compareixeran davant els mitjans al migdia.

En un principi, Torra s’havia de reunir amb Aragonès en el departament de Vicepresidència i Economia a les 12:00 hores, però la convocatòria s’ha modificat per aquest mateix matí a les 10:00 hores.

La darrera sessió del debat de política general va estar marcada per les diferències sobre com encarar la suspensió dels diputats processats, fet que va ajornar l’inici del debat. Junts per Catalunya i ERC van mostrar les seves discrepàncies però van arribar finalment a un acord que no va ser acceptat pels lletrats del Parlament.
El president del Parlament, Roger Torrent, va decidir suspendre el ple i ajornar-lo previsiblement per la setmana vinent, tot i que encara no hi ha cap dia o hora oficial per a la sessió del debat general.

La suspensió va evidenciar el xoc entre Junts per Catalunya i ERC i l’oposició es va mostrar molt dura amb els dos grups, qualificant la sessió com un espectacle ‘vergonyós’.

Durant la tarda Eduard Pujol i Sergi Sabrià van demanar disculpes per la situació viscuda al Parlament.

 

 

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up