fa 5 anys

Suècia aconsegueix una victòria sota la pluja (2-0)

Suècia i Xile van disputar un partit molt físic on la pluja va tenir gran part de protagonisme, Suècia la gran favorita en el partit va dominar i va tenir les millors ocasions de gol, Xile per la seva part va preferir defensar-se i sortir al contraatac. Només començar el partit, les sueques van tenir […]

Només començar el partit, les sueques van tenir una gran oportunitat un centre lateral, el desvià Javiera Toro a córner, però el seu toc quasi entra a porteria la pilota passa llepant el pal.

Al minut 24 una ocasió claríssima per part de les de groc, un córner llençat al mig de l’àrea xilena, rematat per Linda Sembrant i desviat per la seva companya Nilla Fischer expressament ha obligat la intervenció de la portera Christiane Endler.

Una altra oportunitat clara per part de les sueques en el minut 37 Stina Blackstenius pressionada per Christiane Endler va enviar per sobre la porteria una centrada de Fridolina Rolfö.

Kosovar Asllani marcant el primer gol. | Foto EFE

Així acabava la primera part amb un clar domini per part de les jugadores sueques.

La segona part va començar igual amb clar domini suec i al minut 50 un xut de Fridolina Rolfö toca a les cames de Carla Guerrero i surt fregant el pal.

Al minut 72 el partit va quedar suspès per una tempesta elèctrica i és que durant la segona part no va deixar de ploure. Les jugadores corrien un gran perill sobre el terreny de joc.

Al cap d’una estona es va reprendre els 18 minuts de joc que quedaven.

El canvi que va fer Peter Gerhardsson al minut 81 amb l’entrada de Madelen Janogy va ser molt encertat perquè la jugadora va sortir molt activa i prova d’això va sorgir el primer gol, al minut 83 una pilota lluitada per la jugadora que acabava d’entrar al terreny de joc, va deixar la pilota morta a dins l’àrea i Kosovare Asllani no va perdonar davant la porteria xilena i va marcar l’1-0.

Al minut 94 de partit Madelen Janogy amb una jugada individual va establir el 2-0 definitiu.

Les jugadores sueques han demostrat ser un equip molt compacte en atac i en defensa de ben segur farà un gran mundial.