fa 5 anys

Suècia aconsegueix classificar-se pels octaus (5-1)

Suècia jugava davant la dèbil Tailàndia, que va mostrar una millor imatge que el dia d’Estats Units, també cal dir que les sueques marxaven al descans amb un 3-0 i la segona part van afluixar. Només començar el partit, al minut 6, una jugada d’estratègia permetia a les sueques fer el primer gol, falta lateral […]

Suècia jugava davant la dèbil Tailàndia, que va mostrar una millor imatge que el dia d’Estats Units, també cal dir que les sueques marxaven al descans amb un 3-0 i la segona part van afluixar.

Només començar el partit, al minut 6, una jugada d’estratègia permetia a les sueques fer el primer gol, falta lateral pica per Elin Rubensson que rematava la central Linda Sambrant davant la mala sortida de la portera.

Suècia no en tenia prou amb l’1-0 i així tan en el minut 8 i 9 Fridolina Rolfö en dos ocasions rematava amb la mala sort que la pilota sortia vorejant el pal de la porteria defensada perWarapon Boonsing.

Al minut 15 va arribar la primera oportunitat per part de les tailandeses, un xut de Suchawadee Nildhamrong sortia llepant el pal de la porteria sueca.

Però les sueques al minut 19 aconseguien el segon gol, una centrada a l’àrea la remata Lina Hurtig però la portera atura molt bé amb la mala sort que la pilota li cau els peus de Kosovare Asllani que retalla molt bé i remata a porteria, una gran maniobra de la jugadora nòrdica dins l’àrea.

Al minut 25 una gran jugada de les sueques acaba amb una centrada a l’àrea que Kosovare Asllani remata de volea, la pilota per això s’envà per la línia de fons.

Kosovare Asllani celebrant el gol. | Foto EFE

Suècia seguia dominant i així va ser com al minut 42 un mal refús de les tailandeses, l’aprofitava Fridolina Rolfö per afusellar la portera Warapon Boonsing.

Així acabava la primera part, on les sueques han dominat clarament el partit tenint ocasions, les tailandeses han tingut alguna oportunitat però molt tímida.

La segona part començava igual amb un clar domini per part de les de groc i ja al minut 51, una jugada d’estratègia permet a Lina Hurtig rematar lliure de marca però la pilota marxa llepant el pal de la porteria.

Després d’alguns intents tímids de les jugadores sueques, al minut 80 arribava el 4-0 al marcador per part de Lina Hurtig, que rematava de cap un centre de Magdalena Eriksson.

Al minut 91 arribava un gol històric per Tailàndia, ja que era el primer en un mundial, una passada llarga de Taneekarn Dangda, que agafava per sorpresa a la defensa sueca l’aprofitava Kanjana Sungngoen per batre a Hedvig Lindhal. Les seleccionadores van plorar al marcar el gol.

Però Suècia al 93 va tornar a marcar, aquest cop de penal per mans tailandeses dins de l’àrea que el VAR va assenyalar. L’encarregada de transformar-lo va ser Elin Rubensson.

Les sueques després de la golejada aconseguia la classificació a octaus de final, les tailandeses per la seva banda poden estar contentes amb la imatge donada, a més aconseguint el primer gol en un mundial.

Les millors jugades del Suècia-Tailàndia.