fa 5 mesos

Recull fotogràfic d’un Sant Jordi confinat

Un conjunt de fotografies de roses, balcons decorats, llibres, treballs manuals i els carrers buits en un Sant Jordi atípic que esperem que no es repeteixi mai més

AMB CONNECTATS24H

Un conjunt de fotografies de roses, balcons decorats, llibres, treballs manuals i els carrers buits en un Sant Jordi atípic que esperem que no es repeteixi mai més

Aquest any hem viscut un Sant Jordi atípic, d’una manera que ens agradaria no repetir mai més. El confinament marcat contra el coronavirus ha deixat buits carrers, rambles i places. Les roses i els llibres han arribat per missatger i l’habitual passejada per les parades ha quedat substituïda per les més variades expressions artístiques. S’ha vist des de concerts a recitals de poesia, des de dibuix fins a pintura, tot un esclat d’estima cap a la nostra diada de Sant Jordi.

Us hem demanat que ens enviéssiu com heu celebrat aquest Sant Jordi i un cop més us hem d’agrair la vostra increïble resposta. Hem rebut centenars d’aportacions de les quals hem fet una petita tria heterogènia del que semblava més interessant. Ens disculpem per si no trobeu el vostre treball manual, dibuix o fotografia però si ho posàvem tot no hauríem acabat mai!

Hem rebut moltes roses de paper, també roses i rosers de debò, llibres, pintures, treballs manuals i fotografies de balcons de tots els racons del país. També com catalans que viuen fora del principat celebren aquest dia des de l’estranger, explicant la tradició als seus veïns. També hem rebut imatges de pans de Sant Jordi amb molt bona pinta i, per sobre de tot, un record pels que han de passar una altra diada injustament entre reixes.

La imatge de la jornada és els carrers buits

La imatge més atípica d’aquesta diada de Sant Jordi han estat els carrers buits, cap autor firmant exemplars, cap presentació d’una novetat editorial. El bullici de gent anant a totes direccions per la Rambla de Barcelona i els despistats d’última hora intentant trobar una rosa decent.

Costarà oblidar aquesta diada confinada i ens ha de servir d’avís de què és realment important. Que aquest any que perdrem ens serveixi de reflexió per saber el futur que necessitem amb més abraçades, petons i trobades amb amics i menys interessos, beneficis i plusvàlues. Bona diada a tothom!

0 0 vote
Article Rating

PUBLICITAT


Tags:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
Subscriu-te
Notifica per
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments