Noticies

Rajoy: Volem un diàleg “civilitzat” quan les coses es normalitzin a Catalunya

0

Des de les 9 del matí està en marxa la Sessió de Control al govern espanyol al Congrés dels Diputats. En la mateixa, el ministre de Justícia Rafael Catalá ha condemnat en nom del Govern “els insults” als candidats del 21-D “per les seves idees”.

El portaveu del PDeCAT Carles Campuzano ha preguntat a Rajoy si admet que el futur de les relacions de Catalunya amb Espanya no es resoldrà més que pel diàleg i no per l’155. Rajoy ha respost que vol un diàleg “civilitzat” quan les coses es normalitzin en territori català.

Rajoy confia que el diàleg pugui tenir lloc aviat com succeeix en “totes les democràcies”. A més, ha advertit a Carles Campuzano que el diàleg va deixar d’existir a Catalunya quan els seus governants es van saltar la Constitució i l’Estatut, “inventant” una altra legislació i fent “cas omís” dels tribunals, motiu pel qual van haver d’aplicar el 155.

Campuzano ha instat Rajoy a “abandonar l’autoritarisme” i a “dialogar amb les institucions de Catalunya” i li ha advertit que el 21-D tornaran a guanyar els que aposten perquè els catalans puguin “decidir el seu futur”. 

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up