PARTIT POPULAR

Rajoy dimiteix com a President del Partit Popular

1

L’expresident del Govern i president del PP, Mariano Rajoy, ha anunciat aquest dimarts que s’anirà després de la celebració d’un congrés extraordinari per elegir el nou líder del PP després de perdre la moció de censura que ha desallotjat al Partit Popular del Govern.

“Durant 37 anys he servit al partit en tota classe de càrrecs. Cap d’aquests càrrecs els he sol·licitat, per cap he barallat per desplaçar a ningú, m’he limitat a complir amb el meu deure. I ara penso que ha arribat el moment de posar punt final. el PP ha de seguir avançant sota el lideratge d’una altra persona. És el millor per al PP, per a mi i per a Espanya. Vull donar-vos les gràcies per la vostra ajuda i en tota classe de circumstàncies “.
“No m’imagino la meva vida sense el PP, és la meva vida i vull que segueixi sent-ho, i allà on em trobi seguirà amb vosaltres en el camí que el partit transiti i des del primer moment a l’ordre de qui trieu i amb la lleialtat que la meva consciència i els meus 40 anys aquí m’exigeixen “, ha conclòs en un missatge vetllat a José María Aznar.

El relleu es produirà en un pròxim congrés del PP, per al qual encara no ha data.
Rajoy ha deixat la seva renúncia per al final. Abans, ha repassat la seva tasca de Govern i ha criticat la moció de censura de Pedro Sánchez: “El Govern del PP va ser censurat per un desordenat conjunt d’organitzacions polítiques. La primera valoració del que ha passat és que governarà algú que ha perdut les eleccions, governa el país algú rebutjat pels espanyols, que no ha guanyat unes eleccions mai “.

1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Míriam
Guest
Míriam

No t’agrada que governi qui no guanya les eleccions?? Diga-li moció de censura, diga-li 155. Mariano, tu també has volgut governar a on no has guanyat. Has pres de la teva propia medicina. Visca la república!

Login/Sign up