PARTIT POPULAR

Pablo Casado té un màster com el de Cifuentes, però no recorda si va anar a classe

2

Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP i que s’estudia en el partit com a possible relleu de Cristina Cifuentes com a candidat a la Comunitat de Madrid, assegura que va cursar el màster de Dret Autonòmic i Local de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), com el de Cifuentes, encara que abans, el 2008 i 2009, però ha admès a el diari EL PAÍS que no recorda si va assistir a classe ni si va fer els exàmens.
Aquest màster figura en el seu currículum oficial a la seva fitxa com a diputat del Congrés. Casado argumenta que el curs, anterior a l’adaptació de les normes europees del pla Bolonya, aplicada el 2009, no exigia aquests requisits amb rigidesa i no és un màster, és un pla de preparació del doctorat. No obstant això, fonts universitàries i docents d’aquest màster en aquests anys, ho neguen.

Segons informa el diari El País citant fonts universitàries, el procediment d’informació reservada que es va obrir el passat 21 de març, que dirigeix ​​la professora Pilar Trinitad, s’ha ampliat a altres cursos entre els que inclou també el del diputat Pablo Casado.

El mateix diari explica que el procediment afecta també a altres alumnes com l’ex banquer Mario Conde, així com altres càrrecs i personalitats polítiques la identitat dels quals no facilita.
El rector de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, va ordenar recentment l’obertura d’una informació reservada per aclarir el que ha passat amb el màster que va cursar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i determinar, si escau, les responsabilitats que hi pugui haver.

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha assegurat comptar amb tota la documentació que avala el seu Màster en Dret Autonòmic i Local a la Universitat Rei Joan Carles, obtingut el 2008.

A través del seu compte de Twitter, el dirigent popular ha compartit una captura de pantalla amb la intranet de la universitat que mostra el seu expedient, en el qual figuren la seva llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses i el citat Màster.
2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Pepita Carlos
Guest
Pepita Carlos

Han format un grup els unionistes que es diuen GDR fins i tot en això s’han de copia no tenen cap iniciativa ni criteri propi, tot ho copien, però malament i sempre amb la cara tapada i desmuntant el que fan els altres.

Celeste Jimenez Martinez
Guest
Celeste Jimenez Martinez

Així va el país ” LA MARCA ESPANYA” no?
Com ha de funcionar la societat si tot es una patranya, amiguisme, corrupció i mentides..
Peró aixó si, que no faltin els titols, encara que sigui per netejar-se el “bullas”

Login/Sign up