CiutadansPARTIT POPULAR

Pablo Casado insta Ciutadans a presentar una moció de censura a Catalunya

0

Pablo Casado insta Ciutadans a presentar una moció de censura a Catalunya contra Quim Torra. El líder del PP ha emplaçat Albert Rivera a presentar aquesta iniciativa al Parlament durant la seva interpel·lació a Pedro Sánchez a la sessió de control al Govern.
La proposta de Casado es produeix després que les forces independentistes s’hagin dividit al Parlament per la delegació del vot dels diputats suspesos pel processament judicial de la causa del Procés.

“És el moment de presentar una moció de censura al senyor Torra”, li ha dit Casado a Ciutadans, que va ser la força que va guanyar les eleccions a Catalunya, tot i que els independentistes van tenir majoria. Després de la decisió d’ERC, els independentistes han perdut votacions clau al Parlament. No obstant, per tirar endavant una moció de censura es requereix majoria absoluta que les forces no independentistes no tenen.
Casado ha afirmat que Sánchez hauria de retratar-se en aquesta votació i demostrar “si està amb els constitucionalistes o amb els colpistes”. El Govern no veu que sigui el moment per presentar una moció de censura contra Torra i no creuen que Inés Arrimadas doni aquest pas.

“Volen aprofitar les fractures dels independentistes mentre que no han fet res”, expressen fonts de l’Executiu, que creuen que usar aquesta eina ara ajudaria a la unió de nou de Junts Per Catalunya i ERC.

 

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up