Òmnium demana respecte i que es deixi d’assenyalar “traïdors o covards.”

6 de març de 2018
395 visualitzacions 2 Comments
Comparteix:

En un missatge del vicepresident Marcel Mauri difós a través de les xarxes socials de l’entitat, s’ha demanat que es deixi d’assenyalar “traïdors o covards”. Mauri destaca que la prioritat és recuperar les institucions i que cal una estratègia compartida per aconseguir-ho.

Missatge de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium

Disposar d’una estratègia àmpliament compartida és necessari per avançar i és vital en un context de repressió. Benvingut el debat sobre els reptes de país que confronti idees i que tingui com a base la generositat, la confiança i el respecte entre tots els actors polítics.

Però la ciutadania que va defensar el vot l’1O, que es mobilitza contra la repressió i per la llibertat de presos i exiliats, que va apostar per independència el 21D mereix més respecte, més confrontació transparent i menys baralles tàctiques avergonyidores entre partits.

Prou d’assenyalar traïdors o covards. Recuperar les institucions és urgent. Fem-ho ja. Però de res ens servirà si no hi ha una nova estratègia compartida cap a la República que, amb la indispensable anàlisi crítica de la realitat, ens permeti avançar amb àmplies majories.

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
puri Miró
Guest
puri Miró

Marcel. Estic amb tu. Gràcies OmniÒm

Joana
Guest
Joana

Ja fem tard! Poseu-vos les piles! República endavant!