L'AlertaNoticies

Ni rodes punxades, ni estelades requisades ni piolins a Bèlgica

1

Tornen a crèixer els Whatsapps falsos i sense signar que només volen difondre mentides per infondre por i desconfiança entre independentistes.

Rodes punxades
Segons un dels rumors s’estarien punxant rodes a les àrees de servei. En cap moment ha arribat cap notícia sobre rodes punxades en cap tram del camí a Brussel·les. És més, els ciutadans belgues s’han organitzat per oferir una llar als catalans desplaçats que ho necessitin.

Estelades requisades
Ja vam parlar anteriorment d’aquest rumor. No hi ha cap motiu perquè us requisin res sempre que sigui dins el vehicle i no dificulti la visibilitat del conductor, compte amb els que aneu amb l’adhesiu de CAT sobre la E, és prohibit pel codi de circulació.

Si us paren amb el bus heu de saber que és un procediment normal per fer un control de drogues i material de contraband, senzillament resteu tranquils.

Prudència a l’hora de passar els controls de l’aeroport, altres vegades s’ha retingut a gent pel sol fet de parlar en català.

Piolins a Bèlgica
No hi ha cap notíca de que s’hagin desplaçat Policia Nacional Espanyola o Guàrdia Civil. La manifestació estarà custodiada per la policia belga. Això si, fent bandera de la nostra lluita no violenta, no tolereu cap tipus d’agressió. Aïlleu qualsevol comportament violent.

Bon viatge a tots els desplaçats!
1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Sergi
Guest
Sergi

Nosaltres ja hi som, hem arribat al mati i la ciutat esta preciosa amb la fira i els moltissims CATALANS que omplen els carres, LlIBERTAT PRESOS POLITICS I EXIL.LIATS!!!

Login/Sign up