Avui 16 d’octubre a través d’un comunicat neix el grup de suport ‘Absolució antifeixistes de la UAB’. Aquest grup pretén donar suport a una desena d’estudiants encausats per plantar cara i rebutjar la presència feixista a la Universitat Autònoma de Barcelona.

En el comunicat expliquen els fets que van ocórrer el darrer 19 d’abril de 2016, quan les joventuts de Societat Civil Catalana van muntar una carpa a la Plaça Cívica de la Universitat i molts estudiants es van apropar per mostrar el seu rebuig.

Aquests fets van resultar en citacions a declarar a 3 estudiants del campus acusats de coaccions amb agreujant ideològic i ultratge a la bandera per haver estripat una bandera espanyola.
A més, Absolució Antifeixistes de la UAB denúncia que la mateixa universitat va facilitar als Mossos d’Esquadra les dades de la militància del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Uns mesos més tard, concretament durant el desembre del mateix any, quan Joves SCC va muntar un acte amb el suport de Plataforma per Catalunya, 5 estudiants més van ser acusats de coaccions i amenaces.

Podeu llegir el comunicat sencer a continuació i seguir a Absolució Antifeixistes UAB a Twitter per més informació.

Carregant...