Neix el CDR Andorra

4 d'abril de 2018
892 visualitzacions
Comparteix:

Els CDR no només són cosa de Catalunya; existeixen diversos Comitès de Defensa de la República lluny de casa nostra, com el CDR Berlín, Leipzig, München, entre d’altres, però fins ara no s’havia constituït un CDR al nostre país veí: el Principat d’Andorra. El CDR Andorra ha començat la seva activitat al principat i així ho han anunciat a través del seu twitter. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una de les primeres accions ha sigut omplir de llaços grocs en suport als presos polítics catalans el pont del Parc Central, al costat del riu Valira, a Andorra la Vella. També han aparegut llaços a la carretera CG-1 al seu pas per Sant Julià de Lòria. Els llaços, però, han sigut retirats poques hores després de l’acció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En un tuit el Periòdic d’Andorra preguntava als seus seguidors sobre la creació d’un CDR a Andorra, on el 92% va respondre que ho veia amb bons ulls. Tot i això, un sector de la societat andorrana no veu amb bons ulls la creació d’un CDR al seu país, considerant que és un “afer intern espanyol” i que Andorra no s’ha de preocupar de causes foranes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of