Montoro admet ara que hi va poder haver “falsejament” de factures a la Generalitat

0 0

El ministre d’Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, ha admès aquest dijous que hi va poder haver “falsejament” d’algunes factures que la Generalitat pogués haver destinat al referèndum de l’1 d’octubre.
Montoro ha posat l’accent en aquesta tesi, en la de la falsificació, de la qual ha admès que va poder existir: “Com no n’hi ha d’haver? És clar que n’hi pot haver, en qualsevol procediment administratiu pot haver-n’hi”, ha sostingut.

Durant la seva intervenció al Ple del Congrés durant el segon dia de debat sobre la totalitat dels pressupostos generals de l’Estat del 2018, Montoro ha reconegut que hi van haver “imperfeccions” en el control dels comptes a Catalunya i ha dit que “això és el que s’està investigant ara”.

“Catalunya segueix sent Espanya per l’acció del Govern del PP i després ve l’acció de la Justícia. En aquest ordre”, ha recalcat el ministre, per a qui “si el Govern no hagués intervingut els comptes, els separatistes haurien tingut centenars de milions a la mà. I no els van tenir”.

Montoro també ha tingut ocasió de retreure a Rivera d’haver-lo acusat de servir de coartada per a Puigdemont. “Això, ja, sí que és fantàstic”, ha etzibat. “El Sr. Puigdemont té tots els motius per estar preocupat pel Sr. Montoro”, ha replicat, “perquè estem fent el nostre paper”, ha comentat.

A més, Montoro s’ha “compromès” a no donar cap entrevista més en la seva vida política. “Perquè no se les llegeixen, es queden només amb els titulars”, ha argumentat.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of