Les Joventuts d’ERC exigeixen la dimissió de Lluís Salvadó pels seus comentaris masclistes

10 de març de 2018
417 visualitzacions 1 Comments
Comparteix:

Les joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han exigit a través d’un comunicat la dimissió de Lluís Salvadó pels seus comentaris masclistes i racistes que s’han filtrat a la premsa.

Les JERC rebutgen frontalment les actituds masclistes vinguin d’on vinguin; més si venen de la seva pròpia organització donat que han de ser exemple dels seus ideals, afirmen en el comunicat. Encara que consideren que aquestes paraules s’han obtingut de forma il·lícita, amb un estat al darrera que només pretén acabar amb l’independentisme a través del “joc brut”, afegeixen que no és cap excusa i per tant exigeixen la dimissió de Lluís Salvadó, ja que la seva actitud contradiu els valors i principis ideològics d’ERC.

En la conversa difosa pel programa Espejo Público, Lluís Salvadó i un amic especulen sobre la dona que anava a substituir Meritxell Ruiz al capdavant del Departament d’Educació al juliol de 2017, quan diversos consellers van abandonar el Govern. “La que tingui els pits més grossos”, diu Salvadó al seu interlocutor, Josep Caparrós, alcalde de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona).

 

 

 

 

 

 

1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Montse
Guest
Montse

Alemany tenia que ser el fastigos aquet7