fa 5 anys

La selecció francesa comença amb força el mundial (4-0)

En el partit inaugural jugat ahir 7 de juny a les 21h la selecció francesa va passar per sobre de Corea del Sud, les jugadores franceses van dominar el partit de principi a fi. Així va ser com en el minut 9 de partit Le Sommer va inaugurar el marcador per les franceses, seguidament Wendie […]

En el partit inaugural jugat ahir 7 de juny a les 21h la selecció francesa
va passar per sobre de Corea del Sud, les jugadores franceses van
dominar el partit de principi a fi
. Així va ser com en el minut 9 de partit Le Sommer va inaugurar el marcador per les franceses, seguidament Wendie Renard, a la sortida d’un córner va marcar el segon al minut 35, igual va ser el tercer gol a la sortida de córner i la mateixa jugadora rematava de cap per fer el tercer gol i el segon al seu compte particular al minut 45+2, així acabava la primera part del partit.

Le Sommer celebtran el primer gol

La segona França va sortir una mica més relaxada, tot i així, va seguir dominant el partit i en el minut 85 Amandine Henry tancava el marcador amb el 4-0 definitiu. Una anècdota que va passar durant el partit va ser la primera intervenció del VAR en anul·lar un gol a la selecció francesa en un mundial femení.