La Policia Nacional espanyola envia un informe al jutge amb les lesions dels agents l’1-O

6 de febrer de 2018
25 visualitzacions 2 Comments

La Policia Nacional ha lliurat al jutjat d’instrucció número 7 de Barcelona un informe on es detallen les lesions patides pels agents durant el referèndum d’independència. De la quarantena de lesions, la més greu és un traumatisme a un dit de la mà.

L’informe només detalla la lesió i el lloc on es produí. Dels diferents centres de votació, hi apareixen el col·legi Verd de Girona, el col·legi Nostra Llar de Sabadell o les Escoles Pies de Barcelona. El que no detalla l’informe és les minutes policials, ni informes mèdics (s’explicita que moltes lesions no van necessitar atenció mèdica) ni com s’han produït.

Altres lesions exposades en l’informe són “molèsties al genoll dret”, “contusió a l’ungla de la mà dreta” o “hematoma muscle/gluti esquerre”. La policia espanyola ha aportat l’informe com una prova de que estava sent agredida i calia carregar contra els votants.

Leave a Reply

2 Comments on "La Policia Nacional espanyola envia un informe al jutge amb les lesions dels agents l’1-O"

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
musidiversitat
Guest

Vist el llistat, m’estranya que no hagin comptat “despentinat” com a lesió.

Montserrat
Guest

Una amiga de Lleida era a la clínica Montserrat el dia 2 d’octubre i va veure com dos policies van anar a buscar informes mèdics. Un presentava una rascada al braç i l’altre va entrar coixejant però va sortir-ne pegant bots amb l’informe a la mà!