Aquest matí la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona ha rebut una queixa de la Junta Electoral pel llaç groc que estava penjat fins fa unes hores a l’entrada de la Facultat.

En un correu electrònic al que ha tingut accés l’Alerta i els responsables del centre han penjat al vidre on estava el llaç, s’insta a la universitat a retirar el símbol el més aviat possible.

La queixa ha vingut a instàncies de Ciutadans, que ha posat de manifest l’existència d’aquest llaç a l’entrada del centre.

La Facultat de Ciències ha decidit tapar el llaç amb un plàstic de color negre i ha penjat el correu que ha rebut de la Junta Electoral acompanyat d’un cartell on s’hi pot llegir “Estem reflexionant”:

El correu diu:

Els hi comuniquem que en relació a la queixa efectuada la Junta en sessió d’avui ha resolt que:

Queja del representate de ciudadanos poniendo de manifiesto a la Junta que en la facultad de Ciencias de la Universidad de Girona se infringen las normas de imparcialidad según lo dictado por la Junta Electoral Central, pues en la entrada de la facultad, se encuentra un gran lazo amarillo, en clara referencia a determinada ideologia política.

La Junta se da por enterada y solicita a la Universidad de Girona de que proceda a su inmediata retirada, respetando el contenido del artículo 50.2 de la LOREG.

JUNTA ELECTORAL DE ZONA DE GIRONA

El Consell d’Estudiants de la Universitat de Girona, a través d’un tuit, ha denunciat públicament la censura que pateix la mateixa Universitat com un atac repressiu més després de la intervenció dels seus comptes per part de l’Estat Espanyol.