#AlertaUltra

La formació ultradretana Vox reuneix 10.000 persones a Vistalegre

0

Els simpatitzants i afiliats de Vox onegen les banderes d’Espanya quan sona Resistiré dins el Palau de Vistalegre (Madrid) aquest diumenge on han aconseguit reunir a més de 10.000 simpatitzants en la major mostra de força des que es va fundar el partit en 2014.
Des d’abans de les deu del matí, els seguidors del partit d’ultradreta han fet cua per entrar a l’antiga plaça de toros sota l’eslògan “L’Espanya viva demana eleccions”. “Visca Espanya, visca la Policia Nacional, visca la Guàrdia Civil i visca el Rei!”. El recinte ja estava ple quan faltaven minuts perquè comencés l’acte i fora encara hi havia altres 3.000 persones, segons l’organització.

Els últims resultats del Baròmetre del CIS van pronosticar per al partit liderat per Santiago Abascal un escó al Congrés i han vingut a mostrar múscul. “Creiem que fa falta algú que vetlli per Espanya”, afirma Rafael Ciordi, que es defineix com “una persona normal, pare de dos fills, treballador” davant dels que situen a la formació en la ultradreta.
En un lloc emblemàtic per al PSOE, on Podemos va intentar en els últims anys “assaltar el cel”, Vox ha iniciat la seva carrera per aconseguir representació en les pròximes eleccions europees i intentar també esgarrapar algun escó al Congrés.

Ho fa amb el suport de gent heterogènia, inclassificable, grans i joves, dones i homes, famílies, de diferent mena i condició, capaços d’aplaudir a un projecte polític que es declara en contra de la “immigració il·legal que ataca les nostres fronteres”, que “no ve a Espanya a engrandir-la sinó a rebre subvencions que molts espanyols no tenen”. El seu representant a Madrid, Rocío Monestir, ha assegurat que “l’Espanya que matina està farta de veure com els manters i la immigració il·legal campen al seu aire, protegits per les institucions”. “S’està regalant el fruit del nostre esforç als que arriben sense trucar a la porta”. “L’Estat del Benestar és per als espanyols”, ha insistit.
Els assistents han rugit amb aquestes mesures, aplaudint cada vegada amb més intensitat. Entre el públic es trobava l’escriptor Fernando Sánchez Dragó i el torero Morante de la Puebla. Al llarg de l’acte s’ha corejat en diferents ocasions el “sóc espanyol, espanyol, espanyol …”, continus “vives” a Espanya i “Puigdemont a la presó”.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up