PARTIT POPULAR

La Fiscalia de Madrid rebutja recórrer la decisió d’arxivar el cas Màster

0

La Fiscalia de Madrid ha rebutjat recórrer la interlocutòria pel qual la jutgessa del cas Màster va arxivar tota la seva investigació a excepció de la que afecta la falsificació de l’acta del Treball de Fi de Màster (TFM) de Cristina Cifuentes, segons informa eldiario.es.
El termini per presentar un recurs de reforma finalitzava el dijous i el d’apel·lació, davant l’Audiència de Madrid, dissabte passat.
La Fiscalia del Tribunal Suprem es va oposar a la imputació de Casado i la Sala Segona va acabar rebutjant aquesta possibilitat. La jutge va preguntar primer a la Fiscalia de Madrid si havia d’aixecar la imputació a les companyes de Casado que estaven imputades i tenien un expedient idèntic, però abans que contestés va dictar la interlocutòria d’arxiu esmentada.
Encara que la Fiscalia no hagi recorregut, l’Audiència Provincial de Madrid ha de pronunciar-se sobre la decisió de Rodríguez-Medel ja que la Universitat Rey Juan Carlos, que exerceix l’acusació particular sí que ha presentat recurs contra la interlocutòria de la magistrada.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up