L’acte central de la CUP celebrat aquesta tarda al pavelló de la Vall d’Hebron ha acollit més de 2.000 persones.

L’acte ha comptat amb la presència de Carles Riera, cap de llista pel 21-D, Maria Sirvent, Maria Rovira, Vidal Aragonés, Bel Òlid, Natàlia Sánchez, Xavi Milian, Mireia Boya, Albert, Anna Gabriel i l’exdiputat David Fernandez. Els parlaments han mantingut un to trencador i sobretot amb clares intencions d’animar a omplir les urnes.

L’acte, sota el lema “#Dempeus “, ha reivindicat la importància de defensar els drets socials i ha destacat la ferma voluntat d’un poble que el passat 1 d’octubre va votar trencar amb el règim del 78 i en va sortir victoriós.

La CUP manté una postura ferma contra el 155, i des de la formació independentista sol·liciten un procés constituent rupturista amb l’estat, però amb la base social per a la construcció d’una república amb garanties socials i justes.

  • Albert Botran, actual diputat al parlament ha assegurat que “estem davant unes eleccions il·legítimes” i que “els presos polítics són ostatges d’un estat venjatiu”. Natàlia Sánchez ha esmentat que “l’estat ara es manté a la força i ho hem de capgirar tot”,
  • Vidal Aragonés i Maria Sirvent han donat les gràcies als estibadors, les treballadores de movistar, i han donat suport al company de la CUP – IPS (Salt) que va ser agredit ahir vora les vuit del vespre per un grup feixista d’ultradreta mentre enganxava cartells i propaganda electoral de la campanya. Seguidament, la cupaire terrassenca ha convidat als comuns a sumar-se al procés constituent.
     “Xavier Domenéch, la teva agenda social no és possible dins d’un estat postfranquista”.
  • Carles Riera, cap de llista, ha finalitzat l’acte destacant que ja són més de 7.000 apoderats per assegurar una jornada de votació amb la màxima transparència possible.

Entre les intervencions hi ha hagut diverses actuacions musicals, com per exemple el grup Andreuenc “Ginestà“, que ha fet un parell de cançons protesta” per amenitzar l’acte polític (podeu seguir-los a: Ginestà).

Aquí podeu veure l’acte sencer: