La consulta sobre Iglesias i Montero registra una participació rècord a Podemos

27 de maig de 2018
407 visualitzacions
Comparteix:

La consulta de Podemos després de la polèmica generada per la compra de la casa de Pablo Iglesias i Irene Montero llança una primera dada rellevant: el nombre de votants és superior al de qualsevol altra consulta interna realitzada pel partit, segons ha avançat El Mundo.
Això suposa, a falta de conèixer les dades definitives, que més de 155.000 persones haurien votat sobre el futur dels seus líders. Aquesta és la xifra que va aconseguir la participació en les votacions de Vistalegre 2, el procés en el qual s’enfrontaven, en meitat d’una gran tensió, les propostes polítiques de Pablo Iglesias i Iñigo Errejón.

El temps per a la votació s’ha tancat a les dues de la tarda d’aquest diumenge, però els inscrits i votants del partit han de contenir la respiració unes quantes hores més. El resultat final de la consulta sobre el futur polític de Pablo Iglesias i Irene Montero, no es coneixerà fins al dilluns al matí.
El secretari general va marcar dues condicions per seguir: un participació similar o superior a la de Vistalegre 2 i un suport voluminós, que no deixi cap dubte. El primer es podia aventurar i ara s’ha confirmat. El segon encara és una incògnita, encara que la direcció de Podem confia que el resultat de la consulta sigui favorable als seus líders.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of