#AlertaUltra

Jusapol tornarà a manifestar-se a Barcelona “per acabar el que van començar”

0

L’associació de policies i guàrdies civils Justícia Salarial Policial (Jusapol) va anunciar ahir, durant la seva concentració davant de la seu del PSOE, que tornarà als carrers de Barcelona el proper 10 de novembre “per acabar el que van començar i que no se’ls va deixar acabar “.

El president de Jusapol, Natan Espinosa, va explicar que un dels motius de la concentració al carrer Ferraz va ser demanar la dimissió del president del Govern, Pedro Sánchez, per “no condemnar” les agressions a alguns policies nacionals i guàrdies civils sofertes a la manifestació de Barcelona el passat dissabte per reivindicar l’equiparació salarial.
Jusapol va mostrar la seva cara més dura, exigint no només la “Dimissió del President del Govern, Pedro Sánchez”, sinó proclamant també: “En resposta a l’escrit presentat pels sindicats representatius de Policia Nacional (SUP, CEP, UFP i SPP ) sol·licita la dimissió dels quatre secretaris generals, així com que convoquin eleccions en les seves organitzacions i sanegin els seus Comitès Nacionals. i que a més es convoquin eleccions al Consell de la Policia de forma urgent a causa dels conflictes esdevinguts”.

Els militants de Jusapol fins i tot van arribar a agitar amenaçadorament fotos dels secretaris generals d’aquests sindicats a l’exterior de la reunió que es va celebrar a Carabanchel al desembre de 2017, a la seu de la Unió Federal de Policia (UFP).

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up