Noticies

Llibertat sota fiança pels consellers excepte Junqueras, Forn, Cuixart i Sànchez, que seguiran a presó.

5

El jutge Pablo Llarena manté la presó provisional sense fiança per Junqueras, Forn, Cuixart i Sànchez. Estableix una fiança de 100.000 euros per a la resta de consellers cessats i fins ara en presó provisional.

El motiu pel qual Junqueras, Forn, i els Jordis seguiran a presó és per risc de reiteració 

A part de la fiança s’han establert diverses mesures cautelars, com la retirada de passaport, la prohibició de sortir del territori espanyol, i la compareixença setmanal.

L’Assemblea Nacional Catalana ha anunciat que a les 12 pagarà les fiances amb els diners de la Caixa de Solidaritat.

(AMPLIANT INFORMACIÓ)5
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Josep
Guest
Josep

Hem sembla molt be, per mentides continuades, (tot anaba a ser maravellós), saltar-se totes les Lleis, i hem molesten molt més las del nostre Parlament, trencar en dos la meva estimada Catalunya, families , amistats, etc.
Ja sé que molts direu que soc un facha, res més juny de la realizar, soc d’esquerres, com tots el meus avant-pasats. El meu casi el maten a la batalla del Ebre.to

Manel
Guest
Manel

Els meus avantpassats tambe van estar i patir la batalla del ebro (com diuen a la ribera) .Si ets d.esquerres com dius tu no ets democrata. Ideals no mentides. Mes be sembles una somera.

Lluis
Guest
Lluis

“Trencar” catalunya nomes es una paraula buida i demagògica. En qualsevol tema a discutir sempre hi ha difeents opinions i totes son respectables pero les coses s’han de poder discutir. El que passa es que al segle XXI, quan tots tenim movils d’última generacio i un munt més de tecnologia i anem de moderns, despres hi ha temes tabú com l’independència. Si hi ha molta gent que hi està a favor quin problema hi ha en què es discuteixi una possible separació de la resta de l’estat? Als no independentistes us costa molt poc titllar tots els independentistes de “quasi… Read more »

JSG
Guest
JSG

Josep, la teva estimada Catalunya no es trenca per culpa nostre, si tens familiars i amistats que t’han deixat de parlar, preguntat el perquè? segurament serà per a la poca tolerància d’alguna o totes les parts. En un país que s’han diu democràtic, s’hauria de poder parlar, discutir, conversar de tot el que es vulgui, sense tenir que deixar de dirigir la paraula a ningú. No aneu de víctimes, que això no sé ho empassa ningú. Ah, el meu avi, coronel del exercit roig, el van ferir en una batalla, i va tenir que fugir a França tres anys per… Read more »

Joana
Guest
Joana

Sr. jutge Pablo Llarena.
Yo creo que le “ordena a Rajoy PP”
y la justicia tiene que ser diferente a la politica
reapacita como una buena persona que sea su conciencia justo de la “Justicia”

OS ASEGURO QUE SE VA ARREPENTIR. DE SUS ACTOS Y PALABRAS SI NO ES EN ESTA VIDA EN OTRA ES IGUAL PERO ESO SE PAGA !!!
Bon Nadal !!!

Login/Sign up