Jordi Cuixart demana el trasllat a una presó catalana per estar a prop de la seva família

0 1

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha sol·licitat el trasllat a una presó catalana. De la mateixa manera, Oriol Junqueras, i els consellers Raül Romeva i Josep Rull preveuen fer el mateix aviat.

Segons informa Público, el primer a fer el pas ha estat Jordi Cuixart, que aquest dilluns va demanar el trasllat a una presó catalana, tot i que està previst que en els pròxims dies també ho demanin Oriol Junqueras, Raül Romeva i Josep Rull, com a part d’una estratègia coordinada per l’advocat especialitzat en dret penitenciari Carlos García Castaño.

La defensa del líder d’Òmnium entén que els trasllats constants a la presó de Soto del Real del seu fill, que només té un any, afecten el menor perquè la presó té efectes psíquics i emocionals.

La periodista Txell Bonet, ja ho va denunciar a la seu de l’ONU a Ginebra el mes passat: “El meu nen d’11 mesos i jo hem viatjat 22 vegades perquè pugui veure el seu pare, sovint només darrere de 1 vidre durant 40 minuts, amb contacte físic només permès una vegada al mes. Hem recorregut ja 30.000 quilòmetres”.

L’última paraula sempre la té el jutge instructor, en aquest cas Pablo Llarena, que ja l’hi va denegar a Oriol Junqueras

 

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of