Roger Torrent convoca el ple d’investidura per demà dijous 22 a les 17h

21 de març de 2018
359 visualitzacions 5 Comments
Comparteix:

El president del Parlament ha comunicat la seva intenció de convocar el ple d’investidura dijous a les 17h a tots els grups polítics en una ronda de contactes exprés després d’una tarda en la qual les forces independentistes han intensificat els seus contactes per avançar-se al més que probable processament del nou candidat d’JxCat per part del Tribunal Suprem.

L’eventual convocatòria d’urgència d’un ple per demà a la tarda, escurçant tots els terminis possibles, permetria investir el nou candidat d’JxCat abans que Llarena pogués dictar mesures contra ell.

Lluc Salellas anuncia que la decisió de la CUP s’ha de portar a la militància. Aquesta va dir en el seu moment que no es volia investir ningú que no fós Puigdemont.

Considerant que el país està en un context repressiu, convoquen un consell nacional polític i el grup d’acció parlamentària demà a les 3 de la tarda.

5
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Artur Mas Camara de Gas
Guest
Artur Mas Camara de Gas

que pesaitos dejad ya el temita

Tres per cent | lladres catalans
Guest
Tres per cent | lladres catalans

Tots a la presò i s’acaba el bròquil. Us donaran un premi de teatre, heu de respectar la constitució.

Francisco Franco
Guest

Menudo despelote hay actualmente en cataluña, yo no entiendo nada. Votar al PP para esto, para que los indepes sigan campando y abarrotando las calles a su ancha con impune libertad. Esto con Franco no pasaba. El Gobierno español se esta ablandando y permitiendo que se quebranten leyes de la constitucion, libro el cual se deberia respetar, la guia del ciudadano vaya. Espero que todo esto acabe como siempre, todos a la carcel con el pico cerrado y la ciudadania a respetar el gobierno, los discursos del rey y bien tranquilitos. Se os acaba el chollo

LLUIS LLAK
Guest

VAIS A PASAR A LA HISTORIA DE LA POLITICA, NO VA A QUEDAR DIPUTADO ALGUNO… NO PODREIS NI INVESTIR, SE ACERCA EL VERANO…

Fernando
Guest
Fernando

Només els atura?. Portaben armas?. De on van treure els uniformes? Van contactar amb el Ministeri del Interior a veure si eren policíes de veritat?
Em sembla molt greu per “aturarlos” i prou.