Inés Arrimadas: “Vull ser la presidenta de tots els catalans”

19 de novembre de 2017
414 visualitzacions 4 Comments
Comparteix:

En un acte al teatre Tívoli a Barcelona, 11 anys després de la presentació del partit, Ciutadans ha presentat públicament les seves llistes definitives per a les properes eleccions del 21 de desembre. Inés Arrimadas, la cap de llista i actual líder de l’oposició, ha remarcat que vol ser la presidenta de tots els catalans, també d’aquells que avui en dia confien en projectes independentistes

“Vull ser la president de tots els catalans, també dels que avui en dia volen confiar en la independència o volen continuar seguir votant opcions independentites. A aquests ciutadans, que també considero catalans de primera, també vull ser la seva presidenta i vull treballar pels seus fills i nets i pels serveis públics. Jo sí.”

Arrimadas ha carregat durament contra l’independentisme i l’ha acusat d’insultar als qui defensen la legalitat i la constitució espanyola.

“Mai m’escoltareu insultar els independentistes, ni els diré que són súbdits ni que són antidemòcrates, ni que no són poble de Catalunya, ni els demanaré que marxin a les terres dels seus avantpassats. Mai.”

Segons Arrimadas, la seva llista és la més transversal de totes, sense casos de corrupció i plena de professionals que volen canviar Catalunya i cosir les ferides que ha causat el procés de ruptura amb l’estat de dret.

Albert Rivera ha sigut l’encarregat de tancar l’acte del Tívoli, qui ha deixat ben clar que “Espanya està en joc” i que el vot per a Arrimadas és el pas definitiu per guanyar el nacionalisme a les urnes, moment en el qual s’acabarà el procés i es restaurarà la democràcia, ha afegit.

“El nacionalisme, com han dit Juncker o Macron, és el verí d’Europa i la foguera d’Europa. I el nacionalisme a Catalunya es diu Junqueras i Puigdemont.”
4
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
victoria EscuerPerez
Guest
victoria EscuerPerez

Sra Arrimadas
Lo que pasa es que los catalanes no la queremos a usted
Ah ! i el procés se acabara cuando lo decidamos los votantes
Y si que nos ha insultado cuando ha dicho que tiene que llevar escolta Por que ya se sabe lo que pasa en Catalunya, eso es una mentira y un insulto hacia nosotros, tratandonos de barbaros y maleducados.
Por eso es usted persona non grata en muchos lugares, por crear enfrentamientos dónde no existien para calmar sus ansias de poder, sin que sea a base de mentiras.

victoria EscuerPerez
Guest
victoria EscuerPerez

Y se lo digo en su idioma para que me entienda, ya que muestra tan poco respeto por el catalan.

Gloria
Guest
Gloria

Me parece ud. muy optimista si cree que algun independentista la puede llegar a reconocer como su presidenta. Otra cosa seria que tocaria agunatarla como presidenta, pero parece que no va a ser el caso

musidiversitat
Guest

No me diguis que ho ha dit en català, que no m’ho crec… i si ho ha fet, mira que n’arriben a fer de teatre i dir de coses durant la campanya, coses que no pensen mantenir!