Inés Arrimadas ha negat aquest divendres en roda de premsa al Parlament de Catalunya que l’Estat afusellés Lluís Companys, a la setmana en què s’ha commemorat el 78 aniversari del seu assassinat.
La líder de Ciutadans s’ha queixat de la línia ideològica dels actes commemoratius, en els que hi va haver paral·lelismes i al·lusions amb el moment actual de confrontació entre Catalunya i l’Estat, i justifica d’aquesta manera l’absència del seu partit en els actes.

A més, segons Arrimadas Torra “no sap d’història o no la vol saber” perquè abans de l’acte va tuitejar que l’Estat espanyol havia afusellat a Companys.

Arrimadas ha instat al PSC a preguntar-se si va ser l’Estat qui va assassinar a Companys ja que els socialistes sí que van participar en els homenatges, en què va estar de fons en tot moment la qüestió dels presos polítics i la negociació pressupostària en requerir el Govern el suport de les formacions independentistes al Congrés per tirar endavant els comptes públics de l’Estat pactades amb Podemos.Carregant...