fa 7 mesos

GUIA | Com instal·lar el @trollHammer_bot en un grup

Us expliquem com instal·lar el bot creat per Anonymous que deixarà el teu grup o canal de Telegram net de trolls i infiltrats.

Us expliquem com instal·lar el bot creat per Anonymous que deixarà el teu grup o canal de Telegram net de trolls i infiltrats.

L’amenaça d’infiltrats de perfil espanyolista i de trols ha estat una constant durant tot el procés independentista. Els grups que es creaven en qualsevol aplicació de missatgeria o de xarxa social eren inevitablement envaïts per infiltrats i trols. Això va generar un estat d’histèria en el qual ningú confiava en ningú i s’aconseguia l’efecte desitjat: la desmobilització.

Ja fa mesos, des d’Anonymous Catalonia, es va crear un bot que no deixava entrar i eliminava tota la gent d’un grup o d’un canal que estigui a la seva llista negra. Aquesta llista negra no està automatitzada sinó que passa per un procés de validació manual per part dels administradors d’Anonymous. Així s’evita que els propis trols puguin usar l’eina en contra. Ara mateix el bot té més de 3500 trols registrats i protegeix a més de 450 canals.

Hem preparat un guia d’instal·lació i ús del bot perquè el poseu a tots els grups públics que creeu.

Com instal·lar el @trollHammer_bot

Pas 1: Afegir el @trollHammer_bot com un usuari

Afegim el bot com si afegissim un usuari

Per instal·lar el @trollHammer_bot has de ser el creador o l’administrador del grup o canal (assegura’t tenir permisos per afegir usuaris).

Si no ets l’administrador, insisteix a qui ho sigui fins que afegeixi el bot. Si refusa fer-ho, surt del grup perquè no és segur.

La instal·lació del @trollHammer_bot és molt senzilla. S’ha d’anar a la configuració del grup i, com si afegissis un altre usuari, escriure el nom complet del bot @trollHammer_bot. Un cop vegis només un usuari (com a la foto de l’esquerra) afegeix-lo.
Pas 2: Donar al @trollHammer_bot permisos d’administrador

IMPORTANT Al bot se li ha de donar permisos d’administrador (per poder eliminar automàticament a persones del grup). Si no es fa, a la nit el mateix bot marxarà del grup.

Ara cal fer administrador el @trollHammer_bot perquè pugui eliminar usuaris. Hem d’anar a modificar el grup i fem clic a administradors. Se’ns obrirà una llista amb tots els administradors del grup i clicarem a sobre d'”Afegir administrador”. L’aplicació ens mostrarà una llista dels membres del grup, haurem de buscar el @trollHammer_bot i donar-li tots els permisos (el d’afegir administradors no cal, si voleu sentir-vos més segurs). Si s’han seguit correctament els passos, veureu el @trollHammer_bot al llistat d’administradors del grup.

Un cop fets aquests passos veureu com s’eliminen els trols del grup, si n’hi ha.

Com afegir un usuari a la llista negra del @trollHammer_bot

No es poden afegir ni proposar usuaris a la llista negra del bot. Els administradors tenen les seves eines per detectar i bloquejar els perfils sospitosos de ser infiltrats o trols. Quan saben del cert que es tracta d’un usuari no desitjat l’afegeixen a la llista negra que ja compta amb més de 3500 usuaris.

Un cop un usuari és afegit a la llista negra és expulsat del grup on ha estat detectat. A les 3 del matí el trol l’elimina automàticament de la resta de grups i ja no el permet entrar a cap dels grups protegits pel bot.

0 0 vote
Article Rating

Tags:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Subscriu-te
Notifica per
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments