Grups anti-independentistes creen els GDR, la resposta als CDR

4 d'abril de 2018
7,676 visualitzacions 9 Comments
Comparteix:

Els GDR (Grupos de Defensa y Resistencia) són grups clandestins, contraris a la independència, que organitzen batudes nocturnes per treure llaços grocs i estelades de les ciutats catalanes.
Un dels seus fundadors, Jaume Vizern, explica el significat del nom: “Defensa perquè defensem les nostres ciutats de tota la propaganda que ens imposen des de l’independentisme. Resistència perquè ells s’han apoderat de tot. Dels espais públics especialment, i aquests són de tots, no només d’ells. A nosaltres ens toca resistir i netejar Catalunya”.

Un GDR mostra diverses bosses d’escombraries plenes de llaços grocs

De moment hi ha uns 10 GDR arreu del territori català. Cadascun actua en una zona determinada de Catalunya, encara que alguns, per ser més nombrosos o per comptar amb membres més actius, es mouen per tot el territori català.
Vizern és el jove que es va disfressar de Guàrdia Civil i se’n va anar a la porta de la casa en què vivia Puigdemont a Bèlgica.

Els GDR asseguren que aquest és només el principi i aviat els carrers de Catalunya quedaran lliures d’estelades i llaços grocs, que no cediran a les amenaces i que, sobretot, això seguirà creixent.

Logotip del GDR

Aquests grups són molt propers a Societat Civil Catalana, organització que rep el suport de diverses organitzacions d’extrema dreta com el casal neofeixista Tramuntana o Plataforma per Catalunya.

9
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
adwad
Guest
adwad

Bravo por ellos. Ya está bien, hombre.

Javi
Guest
Javi

Molt be!

Este
Guest
Este

Bravo y muchas gracias.

Un dubte...
Guest
Un dubte...

Aquests gdr, son els que també incendien ateneus, destrossen mobiliari urbà, apallissen immigrants i altres monades?

Fanny
Guest
Fanny

Ui, quina gesticulació manual més violenta que se’ls veu a alguns membres… quina por de gent!

wrwuouewro
Guest
wrwuouewro

Molt ben fet! Bravo el GDR!

Gràcies!

Llum de matinada
Guest
Llum de matinada

Vaja un altre grup patrocinat per Rivera i els seus socis, d’on treuen els diners? Perque aquestos grups cobren per fer aixo! Com bons sicaris al servei dels seus amos que segur els donen pinso!

Carme
Guest
Carme

Son tan catalanes y tienen los mismos derechos que los que imponen lazos por toda la ciudad, bravo por su valentía, aunque tengan que hacerlo por la noche y tapados para no recibir las represalias de los independentistas radicales

José Luis Serra Flores
Guest

Estos señores confunden la libertad de expresión con la propaganda. Podrían de paso borrar pintadas de esvásticas nazis y fascistas que hay un montón. No se soluciona un problema haciendo callar a la otra mitad de la población que no piensa como tu y pensando que ignoràndolos tal problema va a desaparecer. A proposito, lo de la foto me recuerda a “La satisfacción del deber cumplido”.