A poques hores de l’inici d’un nou Clàssic del futbol espanyol entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou de Barcelona ara mateix hi ha una gran acumulació d’aficionats als afores de l’estadi i es comencen a produir disturbis entre les dues aficions.
La tensió va en augment i els Mossos ja han hagut d’intervenir amb dures càrregues contra grups radicals que causaven disturbis.

Les càrregues s’han produit entre Travessera de les Corts i el carrer de la Maternitat dues hores abans de l’inici del partit. Finalment, quan s’han acabat les càrregues els aficionats s’han dispersat.

El punt de trobada de l’habitual gran grup d’aficionats blaugrana és a la zona del gol sud de la Travessera de les Corts. Aquesta vegada, però, i pel fet de ser la prèvia d’un nou Clàssic, el grup és més gran que en d’altres ocasions.

Arribar al Camp ja és una tasca complicada, ja que a causa del tall de Travessera de les Corts els cotxes són desviats pel carrer Numància, on els vehicles poden ser testimonis dels primers incidents del clàssic.Carregant...