Barcelona 11 09 2016 DIADA ONZE DE DE SETEMBRE CONVOCATORIA ANC PSSG LLUIS COMPANYS PASSG DE SANT JOAN FOTO FERRAN NADEU

L’ANC ha fet publica una petició adreçada al Govern de la Generalitat de Catalunya instant-lo de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la Declaració d’Independència aprovada per votació al Parlament el 27 d’octubre de l’any passat.
El document el podeu descarregar aquí i s’ha de presentar avui entre les 9 i les 14 hores a les delegacions territorials de la Generalitat a Girona (plaça de Pompeu Fabra, 1), Lleida (carrer de Lluís Companys, 1), Tarragona (carrer de Sant Francesc, 3) i Tortosa (carrer de Montcada, 23). A Barcelona s’han de presentar a la seu departament de la Vice-presidència i d’Economia i Hisenda (rambla de Catalunya, 19-21).
A la declaració s’exposa que:

Que el dia 27 d’octubre de 2017 el Parlament de Catalunya va aprovar per majoria absoluta la proposta de resolució (entrada registre 27/10/2017 núm 72.032) que proclama la constitució de la República catalana, com a Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social.
Que la proposta de resolució de constitució de la República catalana va ser votada i aprovada pels diputats presents a l’hemicicle per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 en blanc.
Que aquesta resolució no ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

I es demana que:

Al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat de Catalunya que aquesta proposta de constitució de la República catalana, aprovada al Ple del Parlament de Catalunya el dia 27 d’octubre de 2017, sigui publicada al DOGC.
Carregant...