Presos Polítics

Felipe González: “Els líders independentistes haurien d’estar en llibertat fins que no hi hagi una sentència ferma”

1

L’expresident del Govern espanyol, Felipe González, ha defensat que els líders independentistes “haurien d’estar en llibertat fins que no hi hagi una sentència ferma”. Segons han avançat mitjans com El Periódico i Catalunya Ràdio, l’exlíder socialista ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa de Jordi Évole, ‘Salvados’, que s’emetrà aquest diumenge a les 21.30 hores.
Així mateix, en relació a l’acte del jutge Llarena en què s’ha processat a 13 líders independentistes, González també ha considerat que “falten components del delicte de rebel·lió”, encara que no nega que els polítics empresonats hagin comès delictes de “sedició i malversació”.

González opina també sobre el paper de l’esquerra en aquest conflicte i sobre si el PP s’ha acabat apropiant de la idea d’Espanya. González mostra la seva preocupació perquè “el missatge que s’ha anat massa lluny en la descentralització té un públic creixent” i assegura que “el Govern ni ha fet ni està fent la política que s’ha de fer”.

En línies generals, tota l’entrevista gira al voltant de l’actualitat política de Catalunya, una cosa que segons González, ell ja va predir en el mateix programa quatre anys abans.

1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mercè Prats Torrents
Guest
Mercè Prats Torrents

Ara diu això? No tenen vergonya, com s’ intenta arreglar un xic tot el merder que an fet els socialistes, però ja és massa tard .

Login/Sign up