Aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana de Manresa i el CDR local han organitzat la primera edició de la Fira de Consum Republicà a la Plaça Sant Domènec de la capital del Bages.
En aquesta fira les persones que s’hi han apropat han tingut l’oportunitat d’explorar un ampli ventall de possibilitats per contractar serveis a companyies catalanes, ja sigui canviant l’electricitat, l’aigua, el gas, el telèfon, entre d’altres. Per la primera edició el focus s’ha posat en les companyies de servei, però hi ha la intenció d’ampliar-ho al sector de la banca en pròximes edicions.

L’objectiu dels firaires era aconseguir el nombre més gran de canvis possibles de companyies de l’IBEX35 a companyies catalanes.

Segons han informat els organitzadors s’han produït més de 600 canvis, un èxit rotund en aquesta primera Fira de Consum Republicà on les previsions inicials marcaven un nombre molt menor.🗣 ATENCIÓ! A la 1a Fira de consum republicà de proximitat acaba amb casi 600 canvis de companyies de l’IBEX35!

Fem República, adéu IBEX35!


Diverses assemblees d’altres punts de la geografia catalana ja s’han interessat a exportar aquest model de Fira i ben aviat en podrem gaudir en altres punts del territori.

Carregant...