Es presenta Omplim Ginebra, una iniciativa ciutadana per portar les reivindicacions catalanes a Nacions Unides

27 de febrer de 2018
517 visualitzacions 2 Comments
Comparteix:

Els últims dies hi ha hagut moviments entorn a la possibilitat de fer una manifestació com la de Brussel·les a la ciutat suïssa de Ginebra. La vila és seu de nombroses organitzacions internacionals com les Nacions Unides, la Creu Roja, l’Organizació Mundial de la Salut, l’Organització Internacional del Treball, la Unió Europea de Radiodifusió o l’Oficina de l’Alt Comissionat pels Drets Humans.

La iniciativa vol cridar l’atenció de la comunitat internacional i, al mateix temps, expressar el seu suport a Anna Gabriel, l’ex-diputada de la CUP que s’exilià a la ciutat per por a no tenir un judici just davant dels tribunals espanyols. Una altra pedra angular de la protesta vol subratllar les incoherències de la justícia espanyola remarcant que a la ciutat també hi resideixen Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarín des de fa uns anys, implicats en casos de corrupció.

La iniciativa s’adreça a les entitats sobiranistes per organitzar l’esdeveniment el dia més adequat amb el conseqüent suport logístic i també l’ANC Suïssa pel suport sobre el terreny tot fent una crida a la mobilització ciutadana.

La iniciativa sorgí espontàniament de dos grups diferents que han convergit aquesta tarda. 20 hores després de la seva posada en marxa el seu canal de Telegram ja compta amb més de 2600 seguidors.

Si voleu rebre les informacions d’última hora sobre la iniciativa:
Canal de Telegram:  t.me/omplimginebra
Grup de debat a Telegram: t.me/omplimsuissa
Twitter: http://bit.ly/2t0XBwH
Facebook: http://bit.ly/2Fz2b88

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nela
Guest

Som-hi !!!!

RatmanCat
Guest
RatmanCat

Bona proposta…