Joan Tardà, després de la reunió entre Junqueras, Iglesias i altres dirigents d’Esquerra i Podem a la presó de Lledoners, l’ha qualificat de “molt útil”, i ha destacat la “empatia” entre els dos líders.
El líder d’ERC, Oriol Junqueras, en presó preventiva, ha transmès aquest divendres al líder de Podem, Pablo Iglesias, que la seva formació no s’asseurà en cap taula de negociació sobre els pressupostos de l’Estat si el Govern no fa un gest respecte als dirigents empresonats.
Així ho ha assegurat el diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà en declaracions als mitjans al final de la reunió entre Junqueras, Iglesias i altres dirigents d’Esquerra i Podem a la presó de Lledoners, una trobada del qual Tardà ha destacat que ha estat molt “útil”, així com la “empatia” entre els dos líders.
“Junqueras ha transmès que ERC, a hores d’ara, no s’asseurà en cap taula de negociació sobre pressupostos si no es donen les condicions adequades per fer-ho” i “el Govern no fa un moviment respecte al que és inaudit en una democràcia avançada, que és que persones que no han comès cap delicte estiguin a la presó i l’exili”, ha dit.

Carregant...