L'Alerta

ENQUESTA – Com creus que ha de continuar el procés?

133

Després de l’ajornament del ple d’investidura i els missatges filtrats de Puigdemont a Comín s’obren diversos escenaris per continuar amb el procés. Participa a la nostra enquesta sobre com creus que ha de continuar el procés i digues la teva opinió als comentaris:

[socialpoll id=”2484738″]133
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Guillem
Guest
Guillem

Puigdemont va dir en campanya que vindria per la investidura. Ara no pot fer-se enrera. Es mereix la presidència, però ha de venir presencialment

DlR
Guest
DlR

S’hauria d’intentar investir Puigdemont. Però tampoc s’hauria de trigar massa a repuperar les institucions, per tant l’opció d’un altre candidat no l’hauríem de deixar córrer en el pijor dels casos. El que sí que no hem de fer mai es abandonar la idea de fer República 💪

parlaneolatino
Guest

Haurieu d’explicar la diferència entre l’opció 1 i 3, perquè no les trobo excloents…

fina
Guest
fina

junts x cat, erc i cup s’han de tancar tres o mes setmanes i no parar de discutir fins q trobin un pla en el q tots poden unificar esforços… i llavors q ens ho diguin. Si no son capaços, el pla ha de ser restituir el govern legitim

Xavi
Guest
Xavi

Escanyar l’economia de l’estat, tal com ell fa amb la nostra. Això és: canvi de companyies d’electricitat, gas, telèfon, benzina, entitats bancàries. Comprar vehicles de 2a mà en comptes de nous, comprar habitatges de 2a mà en comptes de nous, pagar el màxim de coses “tal com ho feia el PP”, intentar comprar les coses que porten IVA al mínim preu possible. Recordo que el 50% de l’IVA que paguem marxa cap a les arques dels violents.

Anselm
Guest
Anselm

Jo tambe penso que la opcio 1i la3 combinades serien el millor

Joana
Guest
Joana

S’hauria d’invertir el nostre President Carles Puigdemont i que salti tot peks aires d’una vegada.

Xavi
Guest
Xavi

El Reglament ho permet. Tirar endavant. Ells es salten les seves lleis i Constitució. A la Moncloa Hi tenim els partits amb més Corrupció de la Història.
Tirem pel dret

Celdoni
Guest
Celdoni

Ratificar el President Puigdemont, desobeïr l’estat espanyol i desplegar unilateràlment la República.

Selene MJ
Guest
Selene MJ

El procés ha de continuar i si no es amb Puigdemont pot ser amb algú altre. El procés no comença ni acaba amb Puigdemont.
Endevant!!

eugenia martin alvarado
Guest
eugenia martin alvarado

La 1 i la 3 alhora!!

Joana
Guest
Joana

No podem anar enrere. Els resultats de les eleccions del 21D s’han de respectar. El “gobierno” no ha de tenir ni veu ni vot en aquest acte. Investim Puigdemont.

Mar
Guest
Mar

Envestint al nostre President, formalment, garantin els seus drets i “LA SEVA LLIBERTAT”. S’ha d’estudiar molt bé la situació, i no tenir pressa, no voler correr més del que s’hauria.
Tenim ganes de veure’l ja formalment envestit, pero no caure al joc de l’estat espanyol.
Un pas ferm, i segur, requereix no tenir pressa i estudiar la situació, la legalitat, els pròs i els contres.
Trobo molt be el plantejament del President del Parlament, cal garantir els drets i la seguretat del nostre President, Puigdemont.
Anims i paciencia.

Neus
Guest
Neus

Necessitem un president JA i no podem deixar en espera que ens segueixin aplicant el 155 i tampoc s’ha de tornar a eleccions, això si, que el nou candidat ens porti a la república. Visca Catalunya lliure!

Quim Colomer
Guest

Insistir en l’ùnic candidat, Puigdemon i anar a adgigir una ressol.lució al tribunal europeu

trastet
Guest

Puigdemont NO HA DE VENIR, si no té garanties de poder exercir el seu dret (q no li ha de donar cap jutge) . No és tan legalista i garantista el sistema judicial espanyol? Doncs que ho sigui de veritat, ni que només sigui x 1 vegada!
Tb considero q 1 i 3 són complementaries.
I per favor!!!! CUP, ERC i JxCat, sumeu forces en la mtxa direcció!!!! Ara no és hora de valorar qui hi guanya o hi ha perdut més! Que no veieu com estem tots plegats????!!!!

Joana Rubio López
Guest
Joana Rubio López

Desobediència. Investir Puigdemont de forma telemàtica i construir la República. El poble mobilitzar per defensar els drets.

DlR
Guest
DlR

I DESOBEIR, és clar. Només deixem de desobeir una mica podran amb nosaltres.

Pepi. Llissa
Guest
Pepi. Llissa

Puigdemont és el nostre President

avericat
Guest
avericat

Cal mantenir el simbolisme d’en Puigdemont com a President legítim de la República a l’exili (fent molta feina d’internacionalització del conflicte), combinat amb un “President” a l’interior (en realitat Cap de Govern o Conseller en Cap), combinat també amb una acció permanent de resistència pacífica al carrer, amb accions selectives, per denunciar que no estem en una democràcia plena, com ja es comença a veure a Europa (des de fugir de les empreses de l’Ibex-35, fins a manifestacions a llocs emblemàtics -Parlament, delegació UE, un partit del Barça, davant esdeveniments internacionals, presència massiva i organitzada a les xarxes-).

Vicenç
Guest
Vicenç

Tenint molt clar que el president hauria de ser Carles Puigdemont, jo per anar fent feina proposaria com a president a l’altre Carles, Carles Riera… I metxa.

Maido
Guest
Maido

Confiança amb el President !!!

Blas teruel
Guest
Blas teruel

Fins que quedi establerta la republica independent,puigdemont sera el president,despres noves eleccions,i fem republica independent.puigdemont a bruselas fen nosa a europa.nosaltres aqui fen nosa a españa.

Francesc
Guest
Francesc

Puigdemont investit. És més que una idea, és la victòria de la democràcia… I demostrarem que passi el que passi arribarem fins al final.

UriBCN
Guest
UriBCN

Si no podem investir Puigdemont sense desobeir el TC, forcem noves eleccions proposant el mateix candidat per a la presidència. I resistim així les vegades que calgui fins a veure qui aguanta més, qui guanya o perd més vots a cada elecció. D’ aquesta manera, no obeïm, no ens dobleguem, però tampoc desobeïm, no s’ enduen més ostatges polítics. Resistir, resistir, resistir. Sí, mentrestant segueix el 155. I què ? No els cal ni el 155 per controlar les finances i policia catalanes. Almenys així mantenim viu el pols amb l’ Estat, sense claudicar.

apricot
Guest
apricot

comment image

FORO ESPAÑOL MANIPULANDO LA ENCUESTA, NO OS FIEIS DE LOS RESULTADOS CHICOS

GERARD MERCADAL M0RA
Guest
GERARD MERCADAL M0RA

Crec que ara es l’hora, PRESSIÒ ALS CARRERS, VAGA GENERAL INDEFINIDA, NO VIOLENCIA, DEMOSTRAR- LOS QUE SOM MOLTS Ì FORTS Ì QUE MAI ELS HI HEM TINGUT POR. Oblidar-nos dels de la “quinta columna” ì SOBRE TOT, FER PINYA COM A CIUTADANS DAVANT DE LA REPRESSIÒ FEIXISTA QUE’STEM REBENT. No es tracta de dretes ò esquerres a casa nostra, ES TRACTA DE FER REPÙBLICA, i desprès ja votarem qui es que volem que sigue el nostre PRESIDENT. SALUT Ì REPÙBLICA!!!.

Francesc Piñol Bargalló
Guest
Francesc Piñol Bargalló

Investir a Puigdemont tal com sortit del mandat del poble, declarar la república, assistir a totes les necessitats socials i començar el procés constituïen.

Jose
Guest
Jose

El pueblo tiene q cojer el parlamento catalan y hasta q no se consiga la Republica no salir.
Cortar fronteras, aeropuerto y puerto, es la unica manera q tiene el pueblo catalan d salir con la Republica por delante.

judith Cobeña i Guardia
Guest
judith Cobeña i Guardia

Investir Puigdemont desobeint el TC i Espanya i promoure eleccions constitucionals.

Francisco
Guest
Francisco

Hay días tontos y tontos todos los días.

MDT
Guest
MDT

Proposar un candidat diferen de forma simbolica que no tingui causa oberta.
Formar govern
Nomenar vicepresident Carles Puigdemont
Acta seguir renunciar a la presidencia i nomenar president a Carles Puigdemont

joanesteveblog
Guest

Que Puigdemont proposi un altre candidat ara

Xantal
Guest
Xantal

Crec que el President s’hauria de viure a Bèlgica amb la família. Espanya és un país subdesenvolupats

Tabarnia Forever
Guest
Tabarnia Forever

Put The Money dimissió. A guanyat L’Arrimades per molt que ploreu.

Ruben
Guest
Ruben

És el moment de deixar tot aquest circ, recuperar les institucions i la confiança de les empreses a Catalunya i tornar a ser la comunitat autònoma més rica i pròspera.

Dolors Muntané Coca
Guest

Vaga general monstre i a fer punyetes l’euro i Europa

Maria del mar Sandoval Ferre
Guest
Maria del mar Sandoval Ferre

Porque el Gobierno español nunca le dejara gobernar pero siempre sera el meu president salut y República

Calleu
Guest
Calleu

Separar Tabarnia de Tractoria.

Juli
Guest
Juli

Investir un altra candidat, millor de la Cup per a fer més ‘por’, i en breu l’escollit deixar el càrregcen favor de Puigdemont.

Anmega
Guest
Anmega

El porcés ha de continuar per a la independència del poble català. Hem apostat per Puigdemont. Un cop feta la república ja us podreu donar hòsties entre vosaltres. Ara el que està passant és que estwu enganyant el poble que us va posar on sou! 😡

Andreu C
Guest
Andreu C

Amb FOC

Olga Martínez
Guest
Olga Martínez

Qui va renunciar 10O i 27O hauria d’haver traçat la ruta. Improvisem!

Olga Martínez
Guest
Olga Martínez

I el que ha ajornat el ple, quins plans té?

Lola
Guest
Lola

Tenim que continuar, ara mes que mai, units fent força conjunta de tots els partits independentistes per poder proclamar l’estat independent de la Republicà catalana. No em de defallir, ni arronsar-nos davant de ningú ni cap estat que ens vulgui sotmetre.

Carles Garcia
Guest

No volen si sentir parlar de la realitat: som la majoría refrendada 9N, 27S, 1O, 21D, i hem decidit independitzarnos farts d´una Espanya que ni ens vol ni ens estima, nomes volen la terra i els diners. Si no lluitem, no ens mereixem la República.

NSSN
Guest
NSSN

Es tracta de donar compliment al resultat del 21D: restitució de l’usurpat amb la intervenció del 155. La restitució queda democràticament egitimada en les eleccions imposades pels qui no acceptaven el Procés. Per tant, canviar de candidat (que ja era un acord previ entre Rogent i Puigdemon) és entrar ara en el seu joc repressiu del grup 155, apart de qüestionar els resultats dels comicis

Carme
Guest
Carme

Crec que s’hauria de esgota totes les possibilitats per recuperar el nostre govern amb el nostre president ” Puigdemont ” entenc el malament que ho estan passant els que estan a presó i al exili PRO tenim que fer pinya i no deixa que aquest govern corrupte de 155 ens prenguin tot el guanyat. Catalunya lliure Lluitem no deixem que ens trepitgen els nostres drets guanyats a les urnes.
Endavant President

Dani L.
Guest
Dani L.

El problema que hi veig és que la part independentista i tots els seus actors no porten cap estratègia quan l’Estat espanyol ho està fent prou malament, dins de la seva comoditat que els representants independentistes no despleguen les seves fortaleses i, fins i tot, no comptant amb la força del poble. Penso que s’hauria de fer una planificació a mitjà termini basada en: -Recuperació de la nostra institució. -Ofensiva judicial. -Desplegament estratègia d’internacionalització. Comptem amb: La força de la gent al carrer. Un sentit purament democràtic i plural. El resultat del nostre referèndum i el seu disfressat d’eleccions al… Read more »

Montse juncadella
Guest
Montse juncadella

Unitat, unitat, unitat, prou de partidisme!!! Que no veuen els politics que la majoria de “carrer” volem Republica i unitat de partits, quan siguem Republica ja triarem el partit que mes ens representi ara TOTS PER LA REPUBLICA

Login/Sign up