ENQUESTA – Creus que va fer bé Quim Torra anant a la inauguració dels Jocs Mediterranis?

7 2

Torra no va rebre al rei en arribar al Nou Estadi de la ciutat catalana per presidir la cerimònia inaugural, però poc després sí el va saludar i li va fer entrega d’un llibre de fotos sobre la violència policial de l’1 d’octubre de 2017. Una circumstància que al rei no li va fer molta gràcia d’acord amb la cara que va posar en rebre el regal.
7
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jordi
Guest
Jordi

SÍ, però havien d’haver previst que hi hauria organitzat un grup d’espanyolistes per xiular-lo. La xiulada va ser brutal. Anaven amb banderes espanyoles i que les càmeres de TV1 feien sortir continuament. Curiosament ningú no va xiular el rei pepet. També van xiular els atletes de Kossove. I jo pregunto.. com pot ser que sàpiguin que no és un estat reconegut i mal vist per Ñ. Algú hauria d’haver investigat aquesta colla perquè fa una mica de pudor tot plegat. A més el públic estava seleccionat per algú. Hi havia molts seients buits, moltíssims. I pel que va dir l’alcalde… Read more »

Montserrat
Guest
Montserrat

Bon dia,
Crec que és molt important haver escoltat primer el manifestet del President Torra abans d veure la inauguració dels Jocs. Aleshores sí que ho entenc!! Sinó no hagues entes.
El tempus, es a dir la cronologia és decisiva per comprendre la història del país!!!!

I vull comentar el no agraïment al President i a Catalunya per part del President dels Jocs, falta total d respecte, prq si no tinc mal entes una important part dels diners van sortir del Govern d Catalunya!!

Gerard
Guest
Gerard

La Generalitat va amb un lliri a la mà perquè no s’entén que Ñ tingués mil·limetrat el que succeïa a l’estadi amb banderes i manifestacions espanyolistes, i en canvi, no hi havia res organitzat pels indepes, tot era pura improvisació i fora l’estadi. L’estat d’Ñ es pren molt seriosament qualsevol cosa simbòlica hostil i més quan el focus està posat a l’estadi i que ho pot veure milers de persones.

Pili
Guest
Pili

Crec que va fer bé. Crec que és el que havia de fer. Però els altres ja tenien controlat el tema Estadi vuit, pitada a torra i banderes españolas i aplaudiments al rei Bé aquí cadascú defent lo seu.

Aleix Rovira
Guest
Aleix Rovira

Crec que no tenim prou mala llet, el parany estava parat i hi vem caure com tontos, deixem-se de protocols i anem per totes, República ja!!!

Imma
Guest
Imma

Ara els unionistes tindran que inventar-se un altra escusa per criticar al president

Xavier Campeny
Guest
Xavier Campeny

el president hi había d’anar, però fent-li el buit al borbó