Noticies

En marxa la manifestació per la unitat d’Espanya a Barcelona

0

Avui 12-O l’unionisme celebra el dia de la Hispanitat, o “Dia de La Raza”, i a part de la desfilada militar a la capital espanyola diferents associacions feixistes com Falange, Democracia Nacional i Movimiento Católico Español es manifesten avui a Barcelona.
A Plaça Catalunya ha començat a les 12 del migdia una manifestació on hi participen Ciutadans, el PP, VOX, i altres associacions per commemorar el dia i recordar la manifestació del 😯 de 2017 on van participar 350.000 persones.
A Plaça Catalunya s’ha instal·lat un escenari on s’han fet diversos parlaments, (tots en castellà) celebrant que la Plaça estava plena de banderes espanyoles (no catalanes) i amb diversos espectacles de cultures hispanes i d’altres regions d’Espanya. En cap moment s’ha fet referència a la cultura catalana, ni a la seva llengua ni tradicions. L’única referència a Catalunya es trobava a la pancarta que presidia l’escenari, on es podia llegir “Espanya i Catalans”

Durant tot el mati s’han fet proclames a favor de la unitat d’Espanya amb crits de “Viva España”, “Puigdemon a prisión”, “Ni olvido ni perdón, largos años de prisión”, i fins i tot s’ha pogut veure alguna bandera franquista.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of
Login/Sign up