Tal com va passar el 29 de setembre amb la primera manifestació de Jusapol, sindicat de policies afí a Ciutadans, els Mossos han tornat a protegir els ultres per atacar als antifeixistes. Els CDR s’han aplegat vora l’Arc de Triomf, on havia d’acabar la manifestació amb la lectura d’un manifest, i la policia catalana ha procedit a desallotjar la zona per garantir que es pogués dur a terme l’acte.

Més tard, quan ha arribat la marxa de Jusapol, hi ha hagut fortes càrregues totalment innecessàries i detencions aleatòries. Els Mossos han aconseguit encapsular els manifestants antifeixistes doncs n’eren poc més de quatre-cents. Un cop més la generalitat ha deixat al sindicat manifestar-se acompanyat d’associacions i partits d’ultradreta d’ideologia feixista i nazi. No només això sinó que ha represaliat aquells que volen evitar que aquest tipus de gent se sentin impunes pels carrers.

Amb tota seguretat, la CUP i els CDR tornaran a demanar la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch, mentre la Generalitat de Catalunya i el govern tornen a callar tal com van fer el passat 29 de setembre.Carregant...