Els Mossos entren a ‘ACCIÓ’ per requerir la retirada dels llaços grocs

15 de desembre de 2017
42 visualitzacions 2 Comments

Els Mossos d’Esquadra han entrat aquest matí a l’edifici d’ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l’Empresa), situat als Jardinets de Gràcia (Barcelona) per requerir que es retiri el llaç groc que ha aparegut aquest mateix matí a una de les finestres de l’edifici.

Els policies han aixecat acta de la situació i han fet treure alguns dels llaços però la majoria d’aquests segueixen penjats.

Des de ACCIÓ, a través del seu compte de twitter han explicat que continuen treballant per a les empreses i el progrés econòmic del país, i que com a demòcrates rebutgen l’ocupació de les institucions catalanes i exigeixen l’alliberament dels presos polítics i l’aturada del 155.

Els treballadors de l’agència han protestat davant l’edifici mostrant el rebuig a la retirada del llaç groc i per exigir la llibertat dels presos polítics i derogació del 155.

Gràcies Júlia per les imatges.

Leave a Reply

2 Comments on "Els Mossos entren a ‘ACCIÓ’ per requerir la retirada dels llaços grocs"

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Higini Maristany
Guest
Higini Maristany

També han fet retirar el canari de la meva veïna i la seva perruca groga. 😂

Adoctrinat
Guest

Que treguin tots els llaços! Són un perill! Jo anava a votar el PP i de tant veure llaços se m’ha regirat el cervell i ara aniré a votar a la CUP! Manipulació electoral en tota regla!