Els Mossos entren a ‘ACCIÓ’ per requerir la retirada dels llaços grocs

15 de desembre de 2017
356 visualitzacions 2 Comments

Els Mossos d’Esquadra han entrat aquest matí a l’edifici d’ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l’Empresa), situat als Jardinets de Gràcia (Barcelona) per requerir que es retiri el llaç groc que ha aparegut aquest mateix matí a una de les finestres de l’edifici.

Els policies han aixecat acta de la situació i han fet treure alguns dels llaços però la majoria d’aquests segueixen penjats.

Des de ACCIÓ, a través del seu compte de twitter han explicat que continuen treballant per a les empreses i el progrés econòmic del país, i que com a demòcrates rebutgen l’ocupació de les institucions catalanes i exigeixen l’alliberament dels presos polítics i l’aturada del 155.

Els treballadors de l’agència han protestat davant l’edifici mostrant el rebuig a la retirada del llaç groc i per exigir la llibertat dels presos polítics i derogació del 155.

Gràcies Júlia per les imatges.

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Higini Maristany
Guest
Higini Maristany

També han fet retirar el canari de la meva veïna i la seva perruca groga. 😂

Adoctrinat
Guest
Adoctrinat

Que treguin tots els llaços! Són un perill! Jo anava a votar el PP i de tant veure llaços se m’ha regirat el cervell i ara aniré a votar a la CUP! Manipulació electoral en tota regla!