fa 8 mesos

El “sí” a la independència es desploma segons el baròmetre del CEO

El 48,8% dels catalans amb dret a vot rebutja la independència, mentre que el 41,9% hi dona suport, segons una enquesta de Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO). Així ho reflecteix l’enquesta sobre ‘Cosmopolitisme i localisme a Catalunya’ del CEO, elaborada entre el 16 de setembre i el 7 d’octubre. L’enquesta, realitzada abans de […]

El 48,8% dels catalans amb dret a vot rebutja la independència, mentre que el 41,9% hi dona suport, segons una enquesta de Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO). Així ho reflecteix l’enquesta sobre ‘Cosmopolitisme i localisme a Catalunya’ del CEO, elaborada entre el 16 de setembre i el 7 d’octubre. L’enquesta, realitzada abans de […]

El 48,8% dels catalans amb dret a vot rebutja la independència, mentre que el 41,9% hi dona suport, segons una enquesta de Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO). Així ho reflecteix l’enquesta sobre ‘Cosmopolitisme i localisme a Catalunya’ del CEO, elaborada entre el 16 de setembre i el 7 d’octubre.

L’enquesta, realitzada abans de la publicació de la sentència de l’1-O, es va fer amb una mostra de 1.500 persones i un marge d’error de 2,53, que ha presentat el director de l’CEO, Jordi Argelaguet. Respecte a l’última enquesta de CEO de juliol d’aquest any, la tendència es manté incrementant la distància entre detractors a la independència i favorables: en aquesta enquesta el 48,3% optaven pel ‘no’, i el 44% pel ‘ sí ‘.

Catalunya és republicana

El 72,9% dels catalans suspenen la monarquia, mentre que el 25,1% l’aproven i el 1,9% no ho sap o no contesta, i la mitjana de valoració que li atorguen els ciutadans és d’un 2,17 , segons una enquesta de Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat (CEO).

Així ho reflecteix la mateixa enquesta sobre ‘Cosmopolitisme i localisme a Catalunya’. A la pregunta sobre quin grau de confiança li mereixen els ciutadans diverses institucions, el Govern obté una mitjana d’un 4,44; el Govern central, un 3,08; i els Mossos d’Esquadra, un 6,18.

0 0 vote
Article Rating

Tags:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Subscriu-te
Notifica per
guest
11 Comments
més antic
més nou més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Àngel Pi

Jajajaja.
Doncs que tinguin la valentia de posar unes urnes i deixar-nos votar lliurement.

Elisabeth

A que no fan Referendum?

Otger

Que nos vinguin a explicar històries amb una enquesta manipulada de com a màxim 1000 persones.

La votació del diumenge ho desqualifica totalment I és la que val, no pas una ficció com una enquesta.

Els partits indepes van fer rècord de vots i això no hi ha enquesta que ho canvïi!

Això està manipulat per interessos d’ERC i així pactar amb el Pedro Sánchez ja que com que la gent ja no vol independència segons el CEO, cosa que és MENTIDA.

Otger

És una ridícul fer una enquesta després de pocs dies d’unes eleccions perquè se us veu el llautó.

Si no vols la independència no votes partits indepes. Si els partits indepes haguessin patit una davallada significativa tindria una certa raó però és que va passar tot el contrari.

Aneu a mocar la iaia, va ! que això no cola.

Marieta

Això no s ho creu ningú
Quina colla de mentiders

Marieta

Això no s ho creuen ni ells

APAÑAMELAPELA

L’enquesta del CEO manipulada pels traïdors d’ERC🇪🇸, el PSC els ha ofert, Aragonés de president de la Generalitat juntament amb els Comuns i PSC.

Stop

Hi ha veritats, hi ha mentides i hi ha estadístiques…

Raquel. Beneitez

Be pues referéndum ja i a veure si es veritat

Passejo

Què enteneu per desplomar-se el ‘Sí’? Passar de 44,0 a 41,9 de percentatge? Una reducció de dos punts i una dècima, quan el marge d’error és de 3,54%? i quan el ‘No’ només puja mig punt?
Un titular més que no lliga amb la notícia… Manipulació.

Per cert, a què ve la foto de l’encapçalament corresponent a un acte ridícul i absolutament minoritari de SCC a Tarragona que res té a veure amb el ‘Sí’ a la independència ni a cap increment significatiu del ‘No’? Manipulació

Passejo

“Un 41% d’independentistes només? Si us plau, una mica de rigor”, per Joe Brew:
https://www.vilaweb.cat/noticies/41-dindependentistes-si-us-plau-una-mica-de-rigor/?utm_source=push