El PSOE ofereix a Ciutadans convocar eleccions a canvi del seu suport

0 0

El PSOE està disposat a convocar eleccions i arribar a un acord amb Ciutadans si Pedro Sánchez guanya la moció de censura al Govern de Mariano Rajoy. “Convocar eleccions és un procés raonable que no serà un obstacle per arribar a un acord amb Ciutadans”, ha assenyalat el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos.
Així ho ha posat de manifest aquest dissabte el socialista en una entrevista a la Cope recollida per Europa Press, en què ha posat èmfasi que “no serà un problema” el convocar eleccions per “arribar a un acord” amb la formació taronja.

>> ENQUESTA: Triomfarà la moció de censura contra Rajoy?

Reitera el secretari d’Organització del PSOE que la moció “no és una presa de poder sense més, és una resposta política a aquesta demolidora sentència del Cas Gürtel, per la qual el Govern no ha assumit cap responsabilitat”. Per això ha apel·lat a la resta de formacions, especialment en el cas de Ciutadans que ahir rebutjava donar el seu suport.Finalment, Ábalos ha assegurat que aquesta moció de censura és un acte de necessitat, perquè “els desafiaments als quals s’haurà d’enfrontar Espanya requereixen d’un Govern amb prou autoritat moral”.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of