Acte de VOX a Madrid

Fa uns dies la CUP va tractar d’evitar que l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat cedís un lloc públic a VOX per celebrar un acte a la ciutat, però el partit de Santiago Abascal ha realitzat finalment l’acte gràcies a l’autorització del govern municipal, i no només això, ha aconseguit omplir la sala amb més de 200 persones.
A través d’un comunicat, la CUP va demanar a l’alcaldessa Núria Marín (PSC) i al regidor del Districte VI Bellvitge / Gornal, Jaume Graells, que “reverteixin la seva autorització i/o cessió d’un equipament públic municipal” al grup presidit per Santiago Abascal.

VOX ha realitzat ja tres actes al Baix Llobregat

El partit ha assegurat que han “multiplicat per set els afiliats en els últims vuit mesos a Catalunya” i a Espanya per tres. VOX, que s’ha definit com un partit “de dretes i patriota”, també han agraït a Gabriel Rufián que els faci “publicitat gratuïta”.
Jorge Buxadé, membre del Comitè Nacional de VOX, ha manifestat que “nosaltres no som anticatalans. Estimem Catalunya i Espanya, només podem ser autèntics catalans quan vam viure la catalanitat hispànica “.

L’acte s’ha celebrat entre un gran desplegament de Mossos, que han impedit que una concentració antifeixista boicotegi l’acte de VOX.
Carregant...