El PP seria avui la 4a força i Ciutadans guanyaria les eleccions espanyoles.

27 de maig de 2018
675 visualitzacions 2 Comments
Comparteix:

Si se celebressin avui les eleccions generals el Partit Popular de Mariano Rajoy només obtindria el 16,8% dels vots i 63 escons, segons el sondeig realitzat per sociomètrica que publica aquesta nit ElEspañol.

Això vol dir que, en menys de la meitat de la legislatura, el partit de Rajoy ha perdut el suport de la meitat dels seus votants, ja que al juny de 2016 va obtenir un 33,03% dels sufragis. Aquesta caiguda en intenció de vot, amb molt pocs precedents, suposaria una caiguda encara més gran en escons: passaria dels actuals 137 a tan sols 63.
Tant en intenció de vot directa com en atribució final de vot el PP es converteix en el quart partit nacional, precedit per Ciutadans, PSOE i Podem.

El sondeig de sociomètrica, que ElEspañol publicarà íntegrament a la seva pàgina web aquesta matinada, té com a base una important mostra de 1.700 entrevistes realitzades entre el 17 i el 26 de maig. Bona part del treball de camp es va produir divendres 25 i dissabte 26, després que es coneguessin tant la sentència del cas Gürtel com la moció de censura de Pedro Sánchez.

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Josep-Maria Rafecas
Guest
Josep-Maria Rafecas

Falta la fitxa técnica!!