El PP rebutja la dimissió de Rajoy: “Qui pretengui donar-lo per mort igual s’equivoca”

0 0

“Qui pretengui donar per mort a Rajoy o el PP, o simplement subestimar el PP, igual s’equivoca”. El coordinador general dels conservadors, Fernando Martínez-Maillo, ha negat aquest dilluns que el president del Govern hagi contemplat la seva dimissió, i també que en el seu partit hagi qui aposten per la celebració d’un congrés extraordinari que serveixi al PP per renovar-se i rearmar-se, així com per buscar un lideratge alternatiu al de Mariano Rajoy.
En una entrevista a Cadena Ser, el número tres del PP ha assegurat que, en els seus contactes amb diferents dirigents territorials “ningú” li ha transmès aquesta petició, i també que Rajoy ni “té” intenció de dimitir ni “ha de” fer-ho, després d’haver guanyat les dues últimes eleccions generals. Per contra, Maillo defensa que hi ha “tancament de files” al voltant del cap del partit i de l’Executiu.

En la seva opinió, la moció de censura a Rajoy registrada divendres pel PSOE, el suport incondicional de Units Podem a aquesta iniciativa, o la convocatòria d’eleccions que demana Cs són únicament estratègies per “deslegitimar el PP com a partit de Govern”.
Avui, a Génova 13 només està convocada la reunió de coordinació de vicesecretaris, que presideix Maillo, i posteriorment el Comitè Executiu Regional del PP de Madrid. De fet, el PP és l’únic dels grans partits que no reunirà avui a la seva direcció, mentre la resta de forces es preparen per a una setmana que es veurà marcada per la moció de censura, mal que li pesi al PP.

Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
Notify of