El PP culpa l’independentisme per la pèrdua de l’AEM a Barcelona

20 de novembre de 2017
289 visualitzacions 2 Comments
Comparteix:

Els darrers 20 tweets del Partit Popular fan referència a la pèrdua de la candidatura de Barcelona per acollir l’Agència Europea del Medicament.

En declaracions molt contundents, els populars han culpat directament al govern de Puigdemont i a tot l’independentisme d’aquesta derrota:

Dolors Montserrat ha dit que cal seguir treballant plegats per fer fort el projecte europeu i el projecte d’Espanya, ja que, segons ella, la divisió no porta enlloc i només crea fracàs:

Andrea Levy, diputada al Parlament pel Partit Popular, ha tuitat que “un cop més l’independentisme provoca conseqüències negatives per a Catalunya”, i ha assegurat que aquest és “un dany que acabem patint tots els catalans en pèrdua d’oportunitats de futur com aquesta.”

2
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Llibertat
Guest
Llibertat

La República Catalana se apunta una primera conquista al conseguir hechar de Barcelona a la Agencia Europea del Medicamento. La Farmafia no es bienvenida en Catalunya.

Lucía Ayllón Barranco
Guest

Son una colla de hipócritas, ya que, Holanda presiono con apoysr la nueva República Catalana, juntamente, con otros psises del norte de Europa, y la diplomacia española obro encontra de la sede de Barcelona, si no votanban a favor de la República. Por tanto me devolvieron.el favor, que como dijo el anterior ministro de exteriores, el sr Margallo, debian muchos favores a otros paises, y a si ha sido, favor por favor. Todo lo que sea en contra de Cataluña es válido. Nunca nos han respetado ni nos han querido, solo para explotarnos. Gracias España por ser tan insolidaria con… Read more »