Noticies

El periodista Jaume Barberà tancarà la llista de Catalunya en Comú per Barcelona.

1

Jaume Barbera, conegut per dirigir i presentar programes a TV3 com “Retrats” o “Singulars”, i per ser col·laborador en diferents espais de tertúlies com “El món a RAC1” tancarà la llista de Catalunya en Comú a la demarcació de Barcelona aquestes properes eleccions del 21-D.

Amb l’últim lloc, com a forma simbòlica de presentar-se a les eleccions, es posiciona amb un clar rebuig a la via unilateral i alhora es posiciona en contra del 155 i per una “millora de l’autogovern”.

Aquestes afirmacions i posicionaments ja obrien la porta a que Barberà entraria a formar part de la candidatura que encapçalarà Xavier Domènech.

El periodista no amaga que és independentista, tot i haver-se mostrat molt crític amb el full de ruta que el govern ha impulsat, contemplant com a error tota la via unilateral.

Al seu compte de twitter té fixat una piulada del 27 d’octubre, dia de la declaració de la independència, amb el següent missatge:

1
Leave a Reply

Deixa un comentari

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Josep-Anton
Guest
Josep-Anton

SI que van curts d’armilla aquests monàrquics equidistants del no però sí (si ens deixen). El pobre Barberà és un tros de quòniam!

Login/Sign up